grattis

idag är min favorit dag, min födelsedag. mamma, amanda, hanna och henrik väckte mig kl 5 på morronen. jag fick en sång, 3 pappers hundar, 3 pappers katter och ett brev av amanda, av hanna fick jag en prinsessan tidning och av mamma och henrik fick jag en 500 GB hårdisk med alla lost episoder. och ett stort stort tack till alla som har grattat mig.

i morgon händer det

imorgon så fyller jag år. jag fyller 14. inte sy mkt att skriva om men jag tänkte bara skriva det.

DET BRINNER inte

ok så det brann inte igår det var min fantasi som tog över men nu lämnar vi det.
NYA BILDER!!!
jag var ute med mamma i stallet och tog några bilder med hennes kamera... eller ni får se själva.
ps. förlåt för att jag inte har bloggat så mkt idag men det har knappt funnits någon tid till det.

DET BRINNER!!!!

jag kollade på idol eftersnack och när det blev paus så gick jag och kollade ut för att jag såg något som blinkade och jag såg en massa rök och när jag kollade nogrannare så såg jag att det fanns blåa blinkande ljus!? det första jag tänkte på var att det brann och när jag lyssnade nogrannare så hörde jag att det brummade... inte som en liten bil, det var ett dåvt brumm som brandbilar har. om någon vet något så kan ni väll lämna en kommentar. jag hoppas att ingen blev skadad för att jak känner några åt det hållet.

ps. om ni ser en massa stavfel så är det för att jag inte använder "rockmelt" som har inbygd stavnigs kontroll.

nu ska jag sova i min kalla säng i mitt kalla rum i våran kalla källare i vårat varma hus i vårt kalla sverge.
sov så gott

inte så lyckat...

nu har jag kommit hem men vi hann typ inte till skogen förens min kompis kamera fick slut på batteri, han hade ett resärv men han glömde det hemma så det blev inga bilder. sadface* men det kommer ju fler tillfällen.

Rock´n roll

nu har jag haft musik. måste lära mig låten "Diana" men det är svårt. men jag tror inte att Tildha Ragnarson eller Hanna Samils tyckte det.
(klicka för större bild)

Skola sedan kort

idag så kommer jag nog inte att blogga så mkt för att när jag har slutat skolan för dagen så ska jag och en vän ut och ta bilder. så snart kommer det nog mer bilder till bloggen.

Gympa och mer snö.

nu har jag varigt på gympa, det gick bra men jag glömde kläder så jag fick försöka jonglera med sådana små påsar fyllda med torkade ärtor. jag kan inte ännu men man måste ju börja någonstans ju. jag hadde tagit med min kamera för att ta några bilder på vägen till skolan, men jag fick lift av gympa läraren så det blev inga bilder idag... men snart.

sovmorron och kodning

idag har jag sovmorron (gött) jag testar en massa kodningar också. jag gjorde en testblogg som jag testar en massa kodningar på, så om något blir fel så förstör jag inte något viktigt. ni kann kolla på "themoo.blogg.se/testblogg"

Pangkyla och pangkakor

Nu är jag hemma från ungdomsgården, vägen hem var svin kall (och hal). Men när jag kom hem så han jag inte komma in förens mamma ville att jag skulle göra pannkakor. Fråga: har du någonsin misstagit en hög med saker för t.ex en katt eller en människa? jag har, när jag skulle hem så gick jag förbi en affär som dem sålde trä-golv... dem hadde placerat saker så det såg ut som en gammal man som stod och kollade på mig... super läskigt.

sandor/slash/ida

Snart slutar skoldagen men först svenska... vi läser "SANDOR/SLASH/IDA". i åby skulle vi börja med den men jag slutade innan dem började.

Mer snö Mer bilder

TheMoo

It-media och julkort.

Nu har jag gjort en fin julbild men min It lärare vill inte att jag lägger ut den på skolans It-media sida...
Men han sa INTE att jag inte fick lägga upp den här.
TheMoo

Blogg koll

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2131232/themoo?claim=f9x96njnb5m">Följ min blogg med bloglovin</a>

Blogg koll

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2131232/themoo?claim=f9x96njnb5m">Följ min blogg med bloglovin</a>

Ny Blogg

Hej mitt namn är Leon och jag är 14 år så det betyder att jag går i 8:an. Jag har gett mig själv ett uppdrag att försöka skriva i min blogg varje dag. jag hoppas att jag kommer att klara det för att jag har haft en blogg innan som hette "mittLivsomLeon" (borttagen) men när jag kom upp till ca 13 följare så slutade jag, jag vet inte varför men jag tappade tråden och tröttnade helt enkelt. Så jag hoppas att denna blogg ska hålla lite längre. Det känns lite konstigt nu i början... det blir som att prata med en vägg sa jag innan, men senare blir det ju mer (hoppas jag). Här kommer jag att skriva om min skola, min fritid och allt mellan himmel och jord.
TheMoo

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0